Još jedna maska koju sam ja napravila. Ova maska je fantastična za lice, duboko hidrira, revitalizuje i skida mrtve ćelija sa lica. Maska nije homogena, pa preporučujem korišćenje peškira tokom namene. Držati 20 min. Ova smesa je dovoljna za nekoliko upotreba, pa je napravite u činiji sa poklopcem.
Sadržaj:
manji krastavac,
Tartar sos,
kesica zelenog čaja,
suncokretovo ulje,
bebi ulje,
jabukovo sirće,
čaj od nane,
kukuruzno brašno.
Priprema:
Jedan manji krastavac sitno iseckajte ( sa korom ), pa stavite u blender. Dodajte 2 kašičice Tartar sosa i kesicu zelenog čaja. Miksajte par minuta, da se krastavac dobro usitni.
Smesu prebacite u činiju ( koja ima poklopac), staklenu po mogućstvu. Dodajte kašičicu suncokretovog ulja, bebi ulja i jabukovog sirća i promešajte. Zatim dodajte 3 kašičice čaja i promešajte. Dodajte 2 kašičice kukuruznog brašna, promešajte opet, i maska je gotova.
Dok držite masku na licu, osetićete kako je maska hladi i osvežava.
Ostatak držite u frižideru do sledeće upotrebe. Posle maske, nanesite hidratantnu kremu.
Sadržaj:
manji krastavac,
Tartar sos,
kesica zelenog čaja,
suncokretovo ulje,
bebi ulje,
jabukovo sirće,
čaj od nane,
kukuruzno brašno.
Priprema:
Jedan manji krastavac sitno iseckajte ( sa korom ), pa stavite u blender. Dodajte 2 kašičice Tartar sosa i kesicu zelenog čaja. Miksajte par minuta, da se krastavac dobro usitni.
Smesu prebacite u činiju ( koja ima poklopac), staklenu po mogućstvu. Dodajte kašičicu suncokretovog ulja, bebi ulja i jabukovog sirća i promešajte. Zatim dodajte 3 kašičice čaja i promešajte. Dodajte 2 kašičice kukuruznog brašna, promešajte opet, i maska je gotova.
Dok držite masku na licu, osetićete kako je maska hladi i osvežava.
Ostatak držite u frižideru do sledeće upotrebe. Posle maske, nanesite hidratantnu kremu.
Нема коментара:
Постави коментар